Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på ofte stillede spørgsmål fra hundeejere

 

Hvor finder jeg en dygtig hundefrisør?
Alle hundefrisør-saloner, der er medlem af LHS, er specialuddannede i alle  klippe- og trimmeteknikker, hundens anatomi og adfærd, og ved hvordan din hund skal behandles. Hundefrisørerne er uddannede til at at lytte til dine ønsker og tager meget gerne en snak med dig om, hvad der er den bedste løsning for din hund. Du har hele 71 dygtige hundefrisør-saloner at vælge imellem HER.

Hvordan bliver min hund klippet eller trimmet?
Hundefrisøren rådgiver gerne hvis du er i tvivl og ikke er helt sikker på hvordan din hund skal trimmes eller klippes. Det er hundefrisørens opgave at give din hund et racetypisk udseende og gøre det der er bedst for din hund. Du er velkommen til at have særlige ønsker. Det tager du og hundefrisøren en god snak om.

Hvad koster det?
Der er forskel på priserne, og om der er tale om en stor eller en lille hund, og om den skal trimmes, klippes, vaskes, have klippet negle eller andet. Den bedste måde at kende prisen på er at spørge.

Kan jeg være hos min hund når den er i behandling?
Det er ikke på alle saloner, du kan blive at kigge på. Hunden vil ofte være mere urolig og stresset, når du bliver og ser på. Det er en fordel at lade hunden være alene sammen med frisøren. Hunden vil være mere tryg. Det er ofte ejeren, der er nervøs - ikke hunden.

Hvor lang tid tager det? 
Der er stor forskel på hvor lang tid det tager. Det afhænger af hvad der skal gøres. Hvis det f.eks. er en let trimning, øre rens og negleklip tager det typisk en times tid. Hvis det f.eks. er en større behandling, kan det tage op til 3-4 timer.

Skal jeg bestille tid?
Ja. For at undgå ventetid skal du bestille tid.

Hvad skal frisøren vide om min hund?
Fortæl frisøren hvis der er områder, din hund ikke bryder sig om at blive rørt ved. Fortæl om din hund har været syg, er på medicin, har utøj, skader eller skavanker. Det er oplysninger, som er vigtige for frisøren at kende, inden behandlingen går i gang.